Ανδρέας Γεωργίου: Μιλάει μετά από πολύ καιρό για την προσωπική του ζωή! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/4/18

Ανδρέας Γεωργίου: Μιλάει μετά από πολύ καιρό για την προσωπική του ζωή!Όλα όσα αποκάλυψε ο νεαρός ηθοποιός

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στο νησί μας, με τους ακόλουθούς του στο instagram, να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Ο νεαρός ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή, κάτι που δεν συνηθίζει.

“Είμαι μόνος μου! Έρχομαι σε αμηχανία όταν μιλάω για τον έρωτα στη ζωή μου, επειδή από μικρός σκέφτομαι ότι θα ερωτευτώ παράφορα, θα κάνω οικογένεια και παιδιά – κι όμως αυτό δεν έρχεται. Και δεν έρχεται επειδή δεν είναι ακόμα η σωστή στιγμή μάλλον. Έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη δουλειά και μου φτάνει. Για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν βλέπω να το κάνω. Είχα σχέσεις και είδα ότι με πήγαινε πίσω όλο αυτό, δεν με εξέλισσε. Το ιδανικό είναι να είσαι με έναν σύντροφο που σε πάει μπροστά, που κατανοεί τις ανάγκες σου και είναι μέσα σε αυτό το πακέτο της καθημερινότητας που ζεις.Έχω δυσκολία στο να βρω έναν άνθρωπο που να αντέχει την καθημερινότητά μου. Δεν έχω βρει τέτοια σύντροφο. Μου αρέσει το άγχος, το τρέξιμο της δουλειάς, η επαφή με τον κόσμο και, λογικό είναι, αν αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η προσωπική μου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ε, δεν νομίζω να το δέχεται κάποιος εύκολα! Γι’ αυτό και έχω αδικήσει συντρόφους μου στο παρελθόν. Το έχω δοκιμάσει, το να συνδυάσω τη δουλειά και τη σχέση μου, αλλά δεν μου πετυχαίνει. Όμως, ρίχνω όλο μου το βάρος στη δουλειά, επειδή με εξελίσσει, και σίγουρα όχι για να βγάλω πολλά λεφτά ή για να εισπράξω φήμη και δόξα”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->