Άλλες 8 μέρες κράτηση στον 38χρονο με τη γιάφκα στο ράντζο του Καλοψιδιώτη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/4/18

Άλλες 8 μέρες κράτηση στον 38χρονο με τη γιάφκα στο ράντζο του ΚαλοψιδιώτηΤο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ μέρες, το διάταγμα κράτησης εναντίον 38χρονου που τελούσε υπό κράτηση, σχετικά με τον εντοπισμό στην οικία όπου διέμενε, στρατιωτικού οπλισμού, εκρηκτικών υλών, ναρκωτικών και άλλων παράνομων αντικειμένων.


Ο 38χρονος συνελήφθη στις 3 Απριλίου, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο ράντζο όπου διαμένει, στο οποίο δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας  Γιάννης Καλοψιδιώτης στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG μαζί με βλήμα και προωθητικά, ένα έμφορτο πιστόλι, μία αμυντική χειροβομβίδα, αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, τρία γραμμάρια κοκαΐνης και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα τα όπλα που βρέθηκαν είχαν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζονται με οποιαδήποτε άλλη εγκληματική ενέργεια. Στο μεταξύ, το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την Υ.ΚΑ.Ν., (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->