Αγνώριστη η Δήμητρα Ματσούκα! Δείτε την πριν τις πλαστικές στην πρώτη της εμφάνιση το 1993! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/4/18

Αγνώριστη η Δήμητρα Ματσούκα! Δείτε την πριν τις πλαστικές στην πρώτη της εμφάνιση το 1993!


Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε το τηλεοπτικό της μπαμ με βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο το 1999 ως τραγουδίστρια Γωγώ, σύζυγος του εμπόρου Θανάση Καλημέρη. Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε κάνει ένα πέρασμα από το «Είμαστε στον Αέρα», όπου την ξεχωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από ένα μεγάλο καστ νέων ηθοποιών.

Ποιος όμως θυμάται το μακρινό 1993 όπου η Δήμητρα έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της με γκεστ σε δύο τηλεοπτικές σειρές; Διαβάστε παρακάτω....


Το «Τμήμα Ηθών» την φιλοξένησε σε δύο επεισόδια στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς αλλά και η κωμωδία «Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα» που έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς ήταν οι σειρές που έκανε τα πρώτα της βήματα η νέα και ανερχόμενη ηθοποιός.

Η εντυπωσιακή της παρουσία την έκανε να ξεχωρίζει από τότε αν και είναι εμφανείς οι… αλλαγές στην εμφάνιση του προσώπου της.

Δείτε ακόμη: Επέστρεψαν από Μαλδίβες Οικονομόπουλος-Αραβανή! Το νέο ταξίδι σε μυστική τοποθεσία και οι φωτογραφία που τους πρόδωσαν!

Δείτε ένα δείγμα του περάσματός της από το «Τμήμα Ηθών» στον ρόλο της Λώρας, στο επεισόδιο με τίτλο «Άρωμα ελευθερίας», στο πλευρό της Μίρκας Παπακωνσταντίνου αλλά και της Χριστίνας Παππά.


dailymedia.gr

Post Top Ad


-->