Αυτούς θέλει να ξεφορτωθεί ο Αντ1. Όλο το παρασκήνιο… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/4/18

Αυτούς θέλει να ξεφορτωθεί ο Αντ1. Όλο το παρασκήνιο…Ο ΑΝΤ1 φέτος είχε μια πραγματική dream team (της παλιάς ελληνικής τηλεόρασης). Λάτσιος επικεφαλής. Σκορδά, Μακρυπούλια, Αραβανή, Μπεκατώρου, Λιάγκας, Αρναούτογλου, Κανάκης, Μουτσινάς, Αθερίδης, Μελέτη στην πρώτη γραμμή των παρουσιαστών. Ακριβοπληρωμένους πανελίστες και δεύτερα βιολιά (Γεωργαντάς, Ουγγαρέζος, Πούμπουρας, επώνυμοι του Nomads) ακριβούς πρωταγωνιστές στα ελάχιστα σήριαλ που βγήκαν στον ΑΝΤ1 (Τότσικας στην «Παρθένα Ζωή», Κάτια Δανδουλάκη στο «4Χ4»).

Και με όλη αυτή την κατάσταση τερματίζει τέταρτο κανάλι. Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος το κανάλι έχει μπει αρκετά χρήματα μέσα. Και το 20% που ακούστηκε για τις μειώσεις μαθαίνω πως θα φθάσει μέχρι και το 40% σε κάποιες περιπτώσεις. Στην ουσία βέβαια πρόκειται για σπάσιμο συμβολαίων. Μιας και όποιος δεν δεχθεί την μείωση – μιλάμε πάντα για τα κλειστά συμβόλαια – πρέπει να αποζημιωθεί και να φύγει. Εκεί λοιπόν θα παιχθεί το παιχνίδι.


Πρώτος σας έγραψα πως ο ΑΝΤ1 θέλει να ξεφορτωθεί αρκετά μεγάλα και μεσαία ονόματα και θα γίνει παζάρι για τις αποζημιώσεις. Από την επόμενη εβδομάδα ο Ποφάντης ξεκινά άμεσα τα ραντεβού έχοντας ήδη καταλήξει στο μυαλό του το ποιος θέλει να μείνει και ποιος να φύγει. Την πρόταση μείωσης πάντως δεν φαίνεται να την γλιτώνει κανείς.

Σε κάθε περίπτωση το κανάλι την επόμενη σεζόν θα βασιστεί στο συνδυασμό ριάλιτι – σήριαλ (σε μια ποσόστωση 70 – 30 υπέρ των ριάλιτι) και θα επενδύσει σε νέα πρόσωπα που φέτος έμειναν εκτός γυαλιού όπως η Δούκισσα Νομικού και ο Γιώργος Μαυρίδης. Από ‘κει και πέρα στο Μαρούσι περιμένουν πολλά από την συμφωνία με το τούρκικο κανάλι “D” μιας και η συμφωνία δεν περιλαμβάνει μόνο προβολή αυτούσιων προγραμμάτων αλλά και adaptationριάλιτι και σειρών του σταθμού. Μεγάλες αλλαγές έρχονται και στον ενημερωτικό τομέα… Και εδώ τα πράγματα είναι σε εξέλιξη ωστόσο η τελική εικόνα θα διαμορφωθεί στο τέλος της σεζόν.

blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->