Βρέθηκε το φονικό όπλο, κατονόμασε δεύτερο ο 33χρονος - Χιονοστιβάδα εξελίξεων - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/4/18

Βρέθηκε το φονικό όπλο, κατονόμασε δεύτερο ο 33χρονος - Χιονοστιβάδα εξελίξεων


Χιονοστιβάδα εξελίξεων μετά τη σύλληψη του 33χρονου και την δεύτερη κατάθεση που παραχώρησε σήμερα στους ανακριτές της υπόθεσης για το διπλό φονικό στο Στρόβολο. 

Ο 33χρονος στην πολύωρη κατάθεσή του κατονόμασε άλλο πρόσωπο που σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ήταν εντός της οικίας το βράδυ της δολοφονίας του ζεύγους.
Σε μια άλλη εξέλιξη, εντός της πατρικής οικίας του 33χρονου εντοπίστηκαν ρούχα και το φονικό όπλο.

Το μαχαίρι εντοπίστηκε μέσα σε ρούχα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Πάνω στα ρούχα υπάρχουν κηλίδες αίματος. Πάντως υπενθυμίζεται ότι στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης είπε ότι εντός της πατρικής του οικίας έγιναν έρευνες και  δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.Ο 33χρονος, ο οποίος στην αρχή παρουσιάστηκε ως «παράπλευρη σύλληψη», ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει ποιος διέπραξε το φόνο και τα όσα εκτυλίχθησαν το βράδυ του φόνου «μέχρι ένα σημείο» ενώ ανέφερε στους ανακριτές ότι γνωρίζει ακόμη και το κίνητρο.

Σε μια άλλη εξέλιξη στο ΤΑΕ Αρχηγείου κλήθηκε το πρωί για κατάθεση ο 15χρονος γιος ο οποίος ήταν ο μοναδικός μάρτυρας, μια κατάθεση η οποία λήφθηκε στην παρουσία ψυχολόγων. Επίσης ο 15χρονος υποβλήθηκε στην διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->