Ποιός είναι ο 33χρονος και γιατί συνελήφθη για το διπλό φονικό στο Στρόβολο! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/4/18

Ποιός είναι ο 33χρονος και γιατί συνελήφθη για το διπλό φονικό στο Στρόβολο!


Την ώρα που ολόκληρη η Κύπρος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από το διπλό φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ της 19ης Απριλίου στο Στρόβολο, η είδηση της σύλληψης 33χρονου ήρθε να επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Υπαρχηγού Αστυνομίας ότι οι έρευνες βρίσκονταν σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER εναντίον του 33χρονου υπόπτου που συνελήφθη προέκυψε επιστημονική μαρτυρία που τον συνέδεσε με την οικία όπου διαπράχθηκε το ειδεχθές έγκλημα. Διαβάστε παρακάτω...


Ως εκ τούτου, υπό άκρα μυστικότητα η Αστυνομία εξασφάλισε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και μέλη της δύναμης το απόγευμα της Τετάρτης προχώρησαν στη σύλληψη του.

Ο 33χρονος ο οποίος  είναι γνωστός στις αρχές και τις απασχόλησε στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεων, συνδέθηκε με επιστημονική μαρτυρία στην οικία του ζεύγους, ενώ βίντεο τον δείχνουν στην περιοχή της οικίας. 

Όπως μας ανέφερε έγκυρη πηγή, ο 33χρονος δεν θεωρείται ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται για παράπλευρη σύλληψη.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζεται ότι το σπίτι είχε διαρρηχθεί στο παρελθόν δύο φορές. Ο 33χρονος έχει οδηγηθεί στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση προκειμένου να απάντηση σε σειρά ερωτήσεων, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να αποφασιστεί κατά πόσον θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Την ίδια ώρα οι έρευνες τις αστυνομίας συνεχίζονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και φαίνεται σιγά σιγά να στήνουν το παζλ της υπόθεσης.

reporter

Post Top Ad


-->