Ούτε λόγος η Τζώρτζια Παναγή για την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου - 'Μετέωρο' το μέλλον της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/3/18

Ούτε λόγος η Τζώρτζια Παναγή για την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου - 'Μετέωρο' το μέλλον τηςΓια την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή "Cup of Joy" ούτε λόγος από την Τζώρτζια Παναγή...

Η Τζώρτζια Παναγή είχε περάσει από τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα και συγκεκριμένα από την εκπομπή "Ξαναδέστε Τους" του Alpha Ελλάδος, που άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς και όμως έληξε άδοξα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha Κύπρου βρέθηκε στον άκρως γυναικείο "Αδύναμο Κρίκο" της Πέμπτης, 8 Μαρτίου και ο Τάσος Τρύφωνος δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για την επαγγελματική της πορεία στην ελληνική τηλεόραση.
Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αθήνα και να ξανασχοληθεί με κάτι στην ελληνική τηλεόραση η Τζώρτζια Παναγή απάντησε: "Δεν ξέρω θα δείξει. Το θέλω πολύ!"

Εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι η Τζώρτζια Παναγή δεν αναφέρθηκε στην εκπομπή της στον Alpha Κύπρου "Cup of Joy" που αγνοείται εδώ και μήνες από την κυπριακή τηλεόραση.

Ο δε Τάσος Τρύφωνος αρκέστηκε να την ρωτήσει απλά με τι ασχολείται αυτό το διάστημα...


Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->