Ο ‘αδύναμος κρίκος’ του TV One – ‘Πέθανε ως κονσεπτ και κάποιος πρέπει να ενημερώσει τα στελέχη’ (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/3/18

Ο ‘αδύναμος κρίκος’ του TV One – ‘Πέθανε ως κονσεπτ και κάποιος πρέπει να ενημερώσει τα στελέχη’ (ΦΩΤΟ)Μία σειρά από άστοχες επιλογές έκανε φέτος το κανάλι του Αρχαγγέλλου, που επιβιώνει στον πίνακα τηλεθέασης μόνο χάρην «MasterChef».

Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για το TV One που είδε το κοινό να γυρίζει την πλάτη στα νέα του project, αναγκάζοντάς το να ξεκινά από νωρίς τις περικοπές στο πρόγραμμα, για να ξορκίσει το χαμηλό γενικό τηλεμερίδιο.

Σανίδα σωτηρίας αποτέλεσε ο ερχομός του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, που πρόσθεσε πολύτιμες μονάδες στον μέσο όρο του καναλιού στην ζώνη υψηλής τηλεθέασης.


Τα προβλήματα, όμως, συνεχίζονται με τις εκπομπές που του δίνουν χαμηλά μερίδια στην off prime. Η εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», απέναντι στον Ανδρέα Κημήτρη, καταγράφει μειωμένα ποσοστά σε σχέση με πέρσι, ενώ το «Όλα για Σένα» δεν κατάφερε ποτέ ικανοποιητικές επιδόσεις, παρά την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης.

Κακή ιδέα αποδείχθηκε και το comeback του «Έχεις Μέσον», στο οποίο η διεύθυνση πόνταρε για να βελτιώσει τα απογευματινά νούμερα. Η εκπομπή που κάποτε μεσουρανούσε στην κυπριακή τηλεόραση, δίνοντας βήμα στους πολίτες, πλέον δεν καταφέρνει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια και δύσκολα θα δει πράσινο φως για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Το περιοδικό Capuccino σε ρεπορτάζ του, σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι «καταστροφική ήταν η απόφαση για επιστροφή στο ‘Έχεις Μέσον’, το οποίο πέθανε ως κόνσεπτ κι απλώς πρέπει να ενημερώσει κάποιος τα στελέχη του Αρχαγγέλου».lifenewscy.tothemaonline.com


Post Top Ad


-->