Τραγουδίστρια προχώρησε σε κρυφή άμβλωση. Για διπλό λόγο… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/3/18

Τραγουδίστρια προχώρησε σε κρυφή άμβλωση. Για διπλό λόγο…Είναι από αυτά τα περίεργα και παράλληλα τραγικά που συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή. Χιλιάδες γυναίκες αγωνίζονται μέσω εξωσωματικών για αρκετά χρόνια προκειμένου να αποκτήσουν το δώρο της ζωής και άλλες το απορρίπτουν. Αυτό συνέβη λοιπόν πριν δύο μήνες με γνωστή τραγουδίστρια. Έμεινε έγκυος χωρίς να το περιμένει. Με τον σύντροφό της έπαιρναν όλες τις προφυλάξεις, όμως σε αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζεις. Η τραγουδίστρια είχε καθυστέρηση.

Και αφού βεβαιώθηκε από το τεστ του φαρμακείου πως είναι έγκυος επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της. Εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη του ζήτησε να προγραμματίσουν άμεσα την επέμβαση. Όπως και έγινε σε ιδιωτική κλινική των Βορείων Προαστίων.Το θέμα γνωρίζουν ελάχιστα πρόσωπα. Και φυσικά ούτε ο σύντροφός της μιας και είναι εκπεφρασμένη η επιθυμία του ότι δε θέλει παιδί.

Αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που η τραγουδίστρια προχώρησε στην άμβλωση. Ο δεύτερος είναι ότι έχει σε απόλυτη προτεραιότητα την καριέρα της και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε τώρα ένα διάλλειμα σε αυτή. Το χειρουργείο έγινε, η ίδια εμφανίστηκε κανονικά στις υποχρεώσεις της μετά από δύο μέρες σα να μη συνέβη τίποτα και μια ακόμη στενάχωρη ιστορία μπήκε για πάντα στο συρτάρι των απόρρητων ιατρικών δεδομένων.blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->