Τι κάνει σήμερα ο Θωμάς από τη σειρά «Την Πάτησα»; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/3/18

Τι κάνει σήμερα ο Θωμάς από τη σειρά «Την Πάτησα»;Ο Ανδρέας Νικολάου γεννήθηκε στο ωραιότερο νησί, το νησί της αγάπης και της ομορφιάς, το νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο! Γεννήθηκε στην πρωτεύουσα στη Λευκωσία το 1982!

Από μικρός έχει ταλέντο στην μουσική, και έτσι από ηλικία των 5 χρόνων, γράφτηκε σε ωδείο για μαθήματα πιάνου. Έπειτα μεγαλώνοντας στα 11 του χρόνια, άρχισε να γράφει το πρώτο του τραγούδι και στα 16 του χρόνια, τραγούδησε για πρώτη φορά με καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά στα 17 του, καταλαμβάνει την πρώτη θέση ενός σχολικού διαγωνισμού σύνθεσης και τραγουδιού από την Κύπρο και την Ελλάδα, όπου η μετέπειτα πορεία του είχε προορισμό την Ελλάδα για να σπουδάσει και να δημιουργήσει την καριέρα του... Εκεί έμεινε για 8 χρόνια.

Ακολούθως μετέβηκε στο Λονδίνο όπου εκεί εργοδοτήθηκε σαν τραγουδιστής στο Altwych Theatre στο έργο "Dirty Dancing".Ως τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει ψηφιακά 5 τραγούδια: «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ», «ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΑΚΡΙΝΟΙ», «ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΕΡΑΣ», «ΑΝ ΧΑΘΕΙΣ» και «ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ».

Ο Ανδρέας Νικολάου επέστρεψε στην πατρίδα του το 2009 και πήρε μέρος σε πολλές μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Είχε επίσης την ευκαιρία να πάρει μέρος σε τηλεοπτική σειρά όπου έδειξε το χαρισματικό του ταλέντο και ως ηθοποιός!

Ως ηθοποιός, ξεδίπλωσε το ταλέντο του από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Την Πάτησα», όπου υποδυόταν τον ρόλο ενός κτίστη του Θωμά. Από εκεί έχει γίνει γνωστός αλλά και αγαπητός στον κόσμο! Καθώς έχει παίξει και ένα μικρό ρόλο στην σειρά του Λώρη Λοϊζίδη και της Χριστιάνας Αρτεμίου «Αίγια Φούξια».

Τι να κάνει άραγε σήμερα μετά από 10 χρόνια ο αγαπημένος σε όλους μας Θωμάς;

Μετά από μια μικρή έρευνα, τον εντοπίσαμε. Σήμερα ο Αντρέας, ζει μόνιμα στη Λευκωσία και ασχολείται αποκλειστικά με το τραγούδι.

Έχει ήδη συμφωνία με κάποια μουσικά νυχτερινά μαγαζιά, στα οποία τραγουδά.

Επίσης, μετά από επικοινωνία που είχα μαζί του, μου είπε πως υπάρχει κάτι καινούργιο… Κάτι δυνατό, το οποίο ξεκινάει το Σάββατο 17/03/2018 στην καρδιά της Μακαρίου στην Λευκωσία και θα είναι κάθε Σάββατο με ζωντανή μουσική στο BUONO DUO CLUB.
tvonenews.com.cy

Post Top Ad


-->