Τα δύσκολα γενέθλια του Κυριάκου Πελεκάνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/3/18

Τα δύσκολα γενέθλια του Κυριάκου Πελεκάνου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΟ Κυριάκος Πελεκάνος με μια ανάρτησή του μοιράστηκε την δύσκολη μέρα των 39ων του γενεθλίων, που τα γιόρτασε την Πέμπτη, 15 Μαρτίου.

Την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, ο Κυριάκος Πελεκάνος έκλεισε 39 ετών. Την ίδια μέρα γιόρτασε και η σύζυγός του, Τατιάνα Ησαϊα, τα δικά της γενέθλιά.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος επί της ευκαιρίας των γενεθλίων του, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο instagram, μέσω της οποίας συγκίνησε όλους του τους followers και δεν έκρυψε το πόσο πολύ δύκολα ήταν τα φετινά του γενέθλια, τα πρώτα χωρίς την μητέρα του.Ο Κυριάκος Πελεκάνος σχολίασε:

"
Κυριάκος : Επίσημα 39 ! Ένα βήμα πιο κοντά στα Big 40 !Τατιάνα : Ακόμα 27 ! Ένα βήμα πιο κοντά στα πρώτα άντα !

Ναι, έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα απλά με 12 χρόνια διαφορά!

Ίσως γι’αυτό να έγινε ο κόσμος μάτια μου...για να σε συναντήσω...

Και για να γεννηθεί ο κούκλος μας!

Μακάρι οι ευχές σας να πιάσουν και να έχουμε ΥΓΕΙΑ πάνω απ’όλα και όπως μου ευχήθηκε και ένας σοφός φίλος και ΤΥΧΗ ! Τα υπόλοιπα θα έρθουν . *Μια συμβουλή μόνο (δικαιούμαι τώρα που μεγάλωσα),

να αγκαλιάζετε,να φιλάτε ,να περνάτε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους γιατί δεν φαντάζεστε πως είναι να ζείτε την κάθε μέρα χωρίς αυτούς...ειδικά μέρα σαν την χτεσινή

*εσείς που μου κάνατε την έκπληξη χτες, σας ευχαριστώ που μου αλλάξετε την διάθεση σε μια άσχημη μέρα. Και που είστε πάντα δίπλα μου..

* Τατιάνα μου ,η μάμα θα είναι πολύ περήφανη που είσαι εσύ η νύφη της."


Η φωτογραφία που μοιράστηκε ήταν με την μητέρα του και την σύζυγό του, πέρυσι, λίγους μήνες πριν η πολυαγαπημένη του μητέρα ''φύγει' από την ζωή.


tothemaonline.com

Post Top Ad


-->