Το σχέδιο «ναφθαλίνη» για τον Λιάγκα. Ο Μάνεσης και το 4ωρο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/3/18

Το σχέδιο «ναφθαλίνη» για τον Λιάγκα. Ο Μάνεσης και το 4ωροΤην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θέλουν να ενεργοποιήσουν την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 και μάλιστα με μια μαθούθ τετράωρη εκπομπή που θα ξεκινάει στις 8:00 και θα ολοκληρώνεται στις 12:00 και θα κινείται θεματολογικά στα πρότυπα του «Good Morning America».

Και γι’ αυτό το λόγο θα υπάρξει προσέγγιση του Γιώργου Λιάγκα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο ΑΝΤ1 έχει να δει επιτυχημένη πρωινή ζώνη τα Σαββατοκύριακα από την εκπομπή που ο Νίκος Μάνεσης έκανε το «Στούντιο με Θέα». Η σκέψη λοιπόν για την μεγάλη τετράωρη εκπομπή είναι να σπάει στα 2. 8 – 10 ενημέρωση και χρηστικά θέματα με την χαλαρότητα του Σαββατοκύριακου και 10.00 – 12.00 ελαφρά ψυχαγωγία όχι όμως με την μορφή του κλασσικού πρωινού.


Θα υπάρχει δηλαδή μια ανασκόπηση της εβδομάδας πιθανότατα χωρίς καν την παρουσία πάνελ αλλά με μονταρισμένα θέματα και μετά ένας καλεσμένος όπου θα γίνεται μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Επίσης επιτυχημένο concept από το παρελθόν που παρουσιάζε ο Τέρενς Κουίκ με τον τίτλο «Μαζί την Κυριακή».

Μαθαίνω πως το όλο project στήνεται πάρα πολύ προσεκτικά και χωρίς καμία βιασύνη. Και ο πρώτος υποψήφιος στην λίστα των πιθανών παρουσιαστών που θέλουν να βγάλουν απο την ναφθαλίνη είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Αν μείνει στο μαγαζί βεβαίως βεβαίως…

blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->