Η Μελίνα ‘δίνει στεγνά’ την ομάδα της: ‘ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί ένα οποιοδήποτε ηφαίστειο’ (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/3/18

Η Μελίνα ‘δίνει στεγνά’ την ομάδα της: ‘ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί ένα οποιοδήποτε ηφαίστειο’ (ΒΙΝΤΕΟ)Οι σχέσεις στην ομάδα των «Μαχητών» δεν ήταν και ποτέ οι καλύτερες, αφού συνεχώς έρχονται σε ρήξη.

Η φαινομενική ηρεμία των τελευταίων ημερών, μπορεί να χαθεί ανά πάσα στιγμή και για ασήμαντη αφορμή σύμφωνα με την Κύπρια παίκτρια.

Η Μελίνα στο επεισόδιο της Τετάρτης 21/03 στη συνέντευξή της, μίλησε για τις στρατηγικές που υποβόσκουν στην ομάδα.


«Παρόλο που κάνουμε νίκες σαν ομάδα, υποβόσκουν από κάτω στρατηγικές. Από αρκετά άτομα της ομάδας. Οπότε βρισκόμαστε σε μία λεπτή γραμμή, που αν χαθεί κάποιος αγώνας ή δεν είναι ανάγκη να χαθεί κάποιος αγώνας, ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί ένα οποιοδήποτε ηφαίστειο.

Το ότι τα πηγαίνουμε καλά και υπάρχει μια ηρεμία είναι γιατί ο κάθε ένας δεν ενοχλεί τον διπλανό του και προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε και να μην δίνουμε αφορμές. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω για να περνάω όσο καλύτερα γίνεται εδώ πέρα.

Έχω βρει τα άτομα που μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να συζητήσω, να με καταλάβουν και να τους καταλάβω κι εγώ. Οπότε συνεχίζουμε σταθερά».lifenewscy.com

Post Top Ad


-->