Σαν την 'Πελλο Μαλού' η Θέκλα 3 ώρες πριν την πρεμιέρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/3/18

Σαν την 'Πελλο Μαλού' η Θέκλα 3 ώρες πριν την πρεμιέρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΗ Θέκλα Πετρίδου, την Δευτέρα, 12 Μαρτίου, η ώρα 3 κάνει πρεμιέρα στο Sigma με την εκπομπή "Θέκλα Μιλάμε Ανοικτά". Και όμως 3 ώρες πριν μια φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στα social media την δείχνει σαν την ΄'Πελλο Μαλού".

Και όμως συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η Θέκλα Πετρίδου στα social media. Έβγαλε μια selfie μόλις ξύπνησε, άβαφτη και αχτένιστη, με σκοπό να δείξει το πριν και το μετά που θα αφεθεί στα χέρια των ειδικών, κομμωτών, μακιγιέζ και στιλίστων.

Όπως έγραψε, η ώρα 2:00 που θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της εκπομπής της "Θέκλα Μιλάμε Ανοικτά" θα είναι αγνώριστη.Όπως σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Καλημέρα κόσμε!!!
Ξύπνησα!
Δείτε με πως είμαι το πρωι, γιατί η ώρα 2μμ στην πρεμιέρα μας στο Σίγμα θα με κάνουν αγνώριστη!
Μην κοιτάτε τις φωτογραφίες στις διαφημίσεις και να νομίζετε πως υπάρχουν τέλειες γυναίκες εμφανισιακά, και να νιώθετε μειονεκτικά για τον εαυτό σας.
Καλές κομμώτριες, μακιγιέζ και αμπιγιέζ υπάρχουν και δημιουργοί κοσμημάτων.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια που λαμβάνω εν όψει της σημερινής πρεμιέρας της καθημερινής εκπομπής από την τηλεόραση του Σίγμα.
Θέλουμε μαζί με την υπέροχη ομάδα που δημιούργησε την εκπομπή, τον Γιώργο Χουλιάρα, την Δέσποινα Κολοκοτρώνη, τον Λοίζο Μαρκίδη, τη Σοφία Βουργίδου, τον Μαρίνο Μαρίνου, τη Ριάνα Οδυσσέως, την Ιωάννα Κκολού, τον Πέτρο Αθανασίου, και όλους τους υπόλοιπους, υπάρχει ολόκληρος οργανισμός πίσω από κάθε εκπομπή, θέλουμε λοιπόν, να δώσουμε κάτι ποιοτικό και αξιόλογο στους τηλεθεατές.

Εύχομαι να τα καταφέρουμε και να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Η επιτυχία κανενός δεν είναι δεδομένη. Πάντα χρειάζεται σκληρή δουλειά, εντιμότητα και αφοσίωση.»

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->