Σάλος από το βίντεο με το κτηνιατρείο - κόλαση στη Λευκωσία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/3/18

Σάλος από το βίντεο με το κτηνιατρείο - κόλαση στη ΛευκωσίαΣάλο και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει εδώ και ώρες βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από  κτηνιατρείο στη Λευκωσία, αφού είχε καταντήσει ο εφιάλτης των ζώων.

Όπως φαίνεται στο πιο κάτω βίντεο, ο χώρος δεν θυμίζει καθόλου χώρο όπου περιθάλπουν  ή αγαπάνε τα ζώα αλλά αντιθέτως. Το κτηνιατρείο βρέθηκε από πολίτη σε άθλια κατάσταση αφού είχε παντού αίματα ζώων αλλά και κόπρανα, ενώ εκτός αυτού βρέθηκε ένας νεκρός σκύλος. Δύο σκυλιά και μία γάτα, τα οποία εντοπίστηκαν ζωντανά μεταφέρθηκαν ε προσωρινές οικογένειες.

Σύμφωνα μα τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος του Κτηνιατρικού Συμβουλίου, Αντρέας Αρτεμίου, το κτηνιατρείο βρισκόταν εκτός λειτουργίας εδώ και μήνες και πως τα παράπονα ξεκίνησαν από τους γείτονες  του κτηνιατρείου οι οποίοι άκουγαν τα ζώα να κλαίνε.Σε τοποθέτηση  του στην πρωινή  εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του ΡΙΚ, ο κ.Αρτεμίου, δήλωσε πως πρόκειται για: « Εικόνες ντροπής, ξευτίλας, απόλυτα καταδικαστέες  οι οποίες δεν τιμούν κανένα».

Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα πως θα ασκηθεί κάποια δίωξη ή παραδειγματισμούς του συγκεκριμένου κτηνιάτρου ο ίδιος δήλωσε πως, με την βοήθεια συμβούλου θα προχωρήσουν σε διερεύνηση θα αποφασίσουν τα μέτρα που θα ασκηθούν εναντίον του ενώ, θα δώσουν σημασία στις αποφάσεις και στα μέτρα που θα λάβουν οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες  και η αστυνομία για να αντιδράσουν αναλόγως ώστε να επιβάλουν ποινές.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->