Ράμπο της Εφορίας σε εταιρίες τραγουδιστή. Έρχονται καμπάνες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/3/18

Ράμπο της Εφορίας σε εταιρίες τραγουδιστή. Έρχονται καμπάνεςΠρόκειται για ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα της νύχτας, που τα τελευταία χρόνια θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες του τις επαγγελματικές συνεργασίες. Πάντα ήθελε δηλαδή απλά εδώ και χρόνια έχει την απόλυτη ισχύ να το κάνει. Για το λόγο αυτό έχει ιδρύσει εταιρίες που έχουν να κάνουν με την εκμετάλευση των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο φυσικά ένας τραγουδιστής να ιδρύει εταιρία ή εταιρίες. Οι εταιρίες του συγκεκριμένου καλλιτέχνη μαθαίνω λοιπόν πως έχουν μπει στο μικροσκόπιο καλά εκπαιδευμένου κλιμακίου εφοριακών – των λεγόμενων «ράμπο» – και αυτή την περίοδο ξεσκονίζουν τα πάντα. Για την ακρίβεια όπως μου το μετέφεραν τα κάνουν «φύλλο και φτερό».


Και ήδη έχουν διαπιστωθεί διάφορα. Μαθαίνω ότι έρχονται πρόστιμα – φωτιά. Τα οποία θα είναι πολύ τσουχτερά ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αν η έρευνα προχωρήσει και βγάλει και άλλα λαυράκια να ζητηθεί και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. Οι παραβάσεις πάντως δεν αφορούν στα δύο τελευταία έτη όπου ο τραγουδιστής εμφανίζεται απόλυτα τυπικός και συμμορφωμένος με το γράμμα του νόμου. Ωστόσο υπάρχουν μεγάλες μαύρες τρύπες στο παρελθόν. Και σε εκείνη την περίοδο έχουν εστιάσει οι «Ράμπο» της εφορίας.blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->