Σάρωσε το ‘τρελοζεύγαρο’ και… ξίνισαν οι αντίπαλοί τους στο Power of Love (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/3/18

Σάρωσε το ‘τρελοζεύγαρο’ και… ξίνισαν οι αντίπαλοί τους στο Power of Love (ΒΙΝΤΕΟ)Η Κρητικιά χοροπηδούσε από την χαρά της, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του κοινού. Τα υπόλοιπα ζευγάρια, όμως, είχαν μια πιο… συγκρατημένη αντίδραση.

Η Στέλλα Μιζεράκη, η Αθηνά Χρυσαντίδου, ο Δώρος Παναγίδης και ο Παναγιώτης Ζάρλας ήταν οι τέσσερις δημοφιλέστεροι παίκτες της εβδομάδας.

Την ασυλία στο «Power of Love» κέρδισε τελικά το ‘τρελοζεύγαρο’, όπως τους αποκαλεί η Μαρία Μπακοδήμου κι έτσι η Στέλλα και ο Πάνος είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2,500 ευρώ στο Gala της Παρασκευής (30/03).


Αμέσως μετά την ανακοίνωση, οι νικητές αντάλλαξαν μεταξύ τους αγκαλιές και φιλιά, ενώ η κάμερα δεν παρέλειψε τα κοντινά πλάνα στους χαμένους, που μάλλον έχουν κουραστεί από το ‘μονοπώλιο’ των δυο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Σημειώνουμε ότι προ μερικών ημερών η Άννα Λορένη εξέφρασε μέσω Instagram τη δυσαρέσκειά της για τις επιλογές της παραγωγής κατά τη διαδικασία του μοντάζ, υποστηρίζοντας ότι ‘παίζουν μόνο Στέλλα και Πάνο’.

Χαρακτηριστική ήταν και η έκφραση στο πρόσωπο του έτερου ήμισύ της, Παναγιώτη Θεόφιλου.

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών στο παρακάτω βίντεο:
 lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->