Σιγά μην την αφήσει να της… φάει τον άντρα! Ζήλιες, καβγάδες και ρεζιλίκια στο ‘Power of Love’ (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/3/18

Σιγά μην την αφήσει να της… φάει τον άντρα! Ζήλιες, καβγάδες και ρεζιλίκια στο ‘Power of Love’ (ΒΙΝΤΕΟ)«Φάε το τοστάκι σου εσύ και θα σου πω μετά γιατί έχω νεύρα», απάντησε η Άννα Λορένη στη συμπαίκτριά της.

Την τιμητική της στο κόκκινο δωμάτιο είχε στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/03) η καινούργια διαγωνιζόμενη, Αλεξάνδρα Ορφανού.

Παίζοντας με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού, η νεαρή Κερκυραία κάλεσε δύο φορές τον Παναγιώτη Θεόφιλο, χωρίς να γνωρίζει ότι η παραγωγή φρόντισε να μεταδώσει τα σχετικά… τεκμήρια στο σπίτι των γυναικών.


Κατά την έξοδό της, αντιμετώπισε την οργή της Λορένη που απαιτούσε να μάθει λεπτομέρειες για τους λόγους που την οδήγησαν να ζητήσει επαναληπτικό τετ α τετ με τον σύντροφό της.

Η Αλεξάνδρα, όμως, ήθελε να… φάει το τοστάκι της, με αποτέλεσμα να μην κατορθώνει να κατευνάσει την ανησυχία και τη ζήλια της συγκατοίκου της, που είχε γίνει έξω φρενών με το συμβάν.

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο: tothemaonline.com

Post Top Ad


-->