Δώρος Παναγίδης: Δεν θα πιστεύεις ποιός επώνυμος Κύπριος έστειλε το βιογραφικό του για να μπεί στο Power Of Love - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/3/18

Δώρος Παναγίδης: Δεν θα πιστεύεις ποιός επώνυμος Κύπριος έστειλε το βιογραφικό του για να μπεί στο Power Of Love«Καλημέρα σε όλους!!! Με το τέλος της 5ης βδομάδας νιώθω χρέος μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που πίστεψαν σε μένα αφού για 4η φορά με την δική σας ψήφο με αναδείξατε τον πιο αγαπητό άντρα στο σπίτι του Power Of Love! Η συγκίνηση είναι μεγάλη γιατί πέραν απ τον «πόλεμο» που δέχτηκα με ψευδείς και κακόβουλες κριτικές εσείς στηρίξατε την αλήθεια μου! Ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλω να πω στον «τρελάρα» της Κύπρου, τον φίλο και αδερφό Μάριο Πρίαμο που ήταν ο λόγος που είμαι εδώ αφού αυτός με πρότεινε στην παραγωγή! Φίλε σ’ ευχαριστώ που ήσουν η αιτία να ζήσω αυτή την μοναδική εμπειρία!


Αν πιστεύετε ότι και αυτή την βδομάδα αξίζω την αγάπη σας στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να με ψηφίζετε κάθε 24 ώρες.» έγραψε ο πολυσυζτημένος διαγωνιζόμενος του Power Of Love Δώρος Παναγίδης αποκαλύπτοντας μας πως ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός που τον πρότεινε στην παραγωγή για να ζήσει την εμπειρία του ριάλιτυ αγάπης.
dailystarscy.com

Post Top Ad


-->