Πόσο ακομπλεξάριστη! Η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε on air φωτογραφία της από το παρελθόν! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/3/18

Πόσο ακομπλεξάριστη! Η Τατιάνα Στεφανίδου έδειξε on air φωτογραφία της από το παρελθόν!


Μία φωτογραφία από το παρελθόν της αποφάσισε να δείξει στον «αέρα» της εκπομπής της η Τατιάνα Στεφανίδου αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι!

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα η παρουσιάστρια της απογευματινής εκπομπής του Epsilon ήταν 17 ετών και πόζαρε με τις συμφοιτήτριές της!

«Θέλω να πω μία καλησπέρα στις φίλες μου στο Αμβούργο. Ήταν παλιές μου συμμαθήτριες… Ήμουν 17 χρονών, δεν θα πούμε όμως πριν από πόσα χρόνια Θεούλη μου» είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε με νοσταλγία: «Έστειλαν τη φωτογραφία στο facebook από το Λύκειο του Αμβούργου. Άμα θες μπορείς να τη δείξεις. Τι δεν είμαι ωραία; Κοριτσάκι ήμουν! Τι περιμένεις; Εμένα μου αρέσει! Είναι πολύ γλυκιά. Να ‘μαι! Είμαι αυτή με το ροζ στο κέντρο! Και θέλω να σας πω ότι επειδή εκεί ήμουν ολομόναχη και έμενα σε μια οικογένεια… Πηγαίνοντας εκεί στη Γ’ λυκείου, ένιωθα μια ζεστασιά. Εκεί τα παιδιά ήταν ελληνόπουλα, παιδιά μεταναστών… Εγώ έμενα σε μια οικογένεια που με φιλοξενούσε σε μια ακριβή περιοχή του Αμβούργου αλλά στο σπίτι της Ζωής ( μιας συμφοιτήτριάς της) έβρισκα ζεστασιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:youweekly

Post Top Ad


-->