Πήγε στα κατεχόμενα με σκοπό να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/3/18

Πήγε στα κατεχόμενα με σκοπό να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΓια σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση εναντίον του παιδιού του, συνελήφθη στα κατεχόμενα ένας άντρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Havandiskibris, ένας πατέρας, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της κόρης του, ότι την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η 20χρονη κόρη του, βρίσκεται στα κατεχόμενα για σπουδές.

Η κόρη του υπόπτου, παραπονέθηκε ότι ο πατέρας της την κοροϊδεύει και ότι της έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου. «Ο πατέρας μου με έχει παρενοχλήσει και πριν», φέρεται να είπε στην λεγόμενη αστυνομία των κατεχομένων.

Ο Τούρκος σε καταγωγή, πατέρας της, είχε ταξιδέψει μέσω της πατρίδας του προς τα κατεχόμενα, με σκοπό την παρενόχληση της κόρης του, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.


Κατά την σύλληψη του υπόπτου, διαπιστώθηκε μέσω διαδικτύου ότι είχε προβεί και προηγουμένως σε παρόμοιες πράξεις.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της 20χρονης, ο πατέρας της, Α.Ι., βρέθηκε στα κατεχόμενα ξανά τον Φεβρουάριο για να επισκεφτεί την κόρη του και να την παρενοχλήσει βίαια, ενώ την παρενοχλούσε και μέσω μηνυμάτων.

Όταν ο πατέρας της 20χρονος οδηγήθηκε ενώπιον ‘δικαστηρίου’ δεν παραδέχθηκε ενοχή, ωστόσο διατάχθηκε η 2ήμερη κράτηση του.

Μετά από έρευνα της ‘αστυνομίας’ εντοπίστηκαν μηνύματα που αποδείκνυαν ότι η 20χρονη παρενοχλήθηκε σεξουαλικά: «Θα έρθω στην Κύπρο, θα πάω στο ξενοδοχείο, θα έρθεις και εσύ στο ξενοδοχείο, θα σε πάω στο κομμωτήριο του ξενοδοχείου και θα είμαστε δύο εραστές», έλεγαν τα μηνύματα.

Στην κατοχή του υπόπτου, εντοπίστηκαν και χάπια που χρησιμοποιούνται για βοήθεια στη σωματική φυσική αντίδραση στη σεξουαλική διέγερση.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->