Μποτρίνι: Πληρώνει τα σπασμένα του ΑΝΤ- 1. Αυτό είναι το λάθος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/3/18

Μποτρίνι: Πληρώνει τα σπασμένα του ΑΝΤ- 1. Αυτό είναι το λάθοςΗ δεύτερη μέρα του Μποτρίνι ήταν ακόμα πιο χαμηλή. Σημείωσε 8,1%. Nούμερα που δε θυμίζουν σε καμία περίπτωση ΑΝΤ-1. Η «αργοπορία» του καναλιού να βγάλει το ριάλιτι στον αέρα ήταν αυτή που ευθύνεται για το αποτέλεσμα.

Γιατί; Δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις. Όταν τα άλλα κανάλια ξεκινούν με δυνατά προγράμματα και αποκτούν δικό τους κοινό και ο ΑΝΤ-1 κρατά καβάντζα και τον Μποντρίνι και το «Game of Love», τότε όλα πάνε στράφι. Και πλέον στο κανάλι του Αμαρουσίου όλοι τρέχουν για να προλάβουν να σώσουν ότι μπορούν από την φετινή παρτίδα.Ποιος είναι ο αδικημένος; Ο Μποτρίνι. Ο κορυφαίος σεφ στην Ελλάδα μπορεί να κάνει μια πολύ καλή εκπομπή-αισθητά βελτιωμένη στο μοντάζ, η δεύτερη από την πρεμιέρα- αλλά δυστυχώς πληρώνει το τίμημα των λαθών του προγραμματισμού του Λάτσιου.

Τώρα τον «πετάνε» και Κυριακή για να τον συνηθίσει το κοινό… απέναντι από αντιπάλους δυνατούς. Για να δούμε πάλι τι θα γίνει… Γιατί ως σεφ αξίζει ότι και οι 3 του Master Chef! Άλλα όταν βγαίνεις τελευταίος στη σεζόν τι περιμένεις;

blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->