Μοντέλο δέχτηκε επίθεση απο επίδοξο βιαστή ! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/3/18

Μοντέλο δέχτηκε επίθεση απο επίδοξο βιαστή !Η Χριστίνα Τσακιρίδου είναι ένα κορίτσι το οποίο μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές για τις πολύ εντυπωσιακές αναλογίες που διαθέτει αλλά και τις δουλειές της.

Είναι ένα κορίτσι που δεν δίνει δικαιώματα, πολύ προσεκτικό, ενω διαθέτει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Δίνει δευτερες ευκαιρίες σε πολλούς ανθρώπους γύρω της… χωρίς ωστόσο να ξεχνάει όσα της έχουν κάνει. Και όταν κάνουν και πάλι το λάθος τότε με έναν μαγικό τρόπο τους εξαφανίζει από δίπλα της.


Με δεδομένο ότι η αγορά της εγχώριας μόδας έχει πιάσει πάτο πολλά από τα κορίτσια-που σε άλλη περίπτωση θα είχαν δουλειές και μεροκάματα- αναγκάζονται να δουλέψουν τα βράδια για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Δεν είναι όλες βίζιτες. Υπάρχουν και οι αξιοπρεπείς γυναίκες. Μια απο αυτές είναι και η Χριστίνα.

Πρίν από μερικές ώρες λοιπόν, γύρω στις 04.10, η Χριστίνα επέστρεφε από την δουλειά όταν ένας επιδειξίας και επίδοξος βιαστής της έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Χαλανδρίου. Το μοντέλο αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. Δεν γνωρίζουμε μέχρι αυτή την ώρα αν ο τύπος είναι άρρωστος ή αν πρόκειται για βιαστή που κυκλοφορεί στα στενά σοκάκια του Χαλανδρίου σκορπώντας τον φόβο σε νεαρές γυναίκες.

Αυτή την φορά η Χριστίνα ήταν τυχερή… Κανείς δεν γνωρίζει ωστόσο αν την επόμενη θα τα καταφέρει… μιας και ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος…
blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->