Μισθοφόρος: Το παρασκήνιο και γιατί δεν τον είδαμε ποτέ στο Survivor - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/3/18

Μισθοφόρος: Το παρασκήνιο και γιατί δεν τον είδαμε ποτέ στο SurvivorΠήγε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, το διαφήμιζε δεξιά και αριστερά, έβγαζε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και φυσικά με το που έφτασε, προκάλεσε χαμό. Γιατί; Διότι αποκάλυψε τον στίβο μάχης… παντού. Μέχρι και με τον Ατζούν βγήκε φωτογραφία.

Η είδηση ήταν πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα έκανε εμφάνιση έκπληξη στο Survivor. Γι’ αυτό και πήγε. Όμως τελικά δεν τον είδαμε.


Ο ίδιος μόλις γύρισε, μίλησε στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε πως συζήτησαν κάποια πράγματα με την παραγωγή, η οποία έκρινε τελικά πως καλό θα ήταν να μην εμφανιστεί για να μη γίνει σύγκριση με τους περσινούς. Και νομίζει πως μας έπεισε; Θέλει να μας πει, δηλαδή, πως τα στελέχη της παραγωγής και ο Τούρκος είναι τόσο επιπόλαιοι που τον κάλεσαν έτσι;

Του πλήρωσαν τα έξοδα για να κάνει διακοπες; Όχι. Υπάρχει παρασκήνιο που ο Κώστας κρύβει γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει. Γι αυτό και του έκαναν τη χάρη, όπως είπε, και έβαλαν το μαγιό του στο παιχνίδι των ερωτήσεων.

Για να τον «ανταμείψουν», αφού είχε εκτεθεί παντού ότι θα συμμετείχε. Ο ΣΚΑΙ βέβαια ποτέ δεν έκανε ανακοίνωση. Το θέμα είναι πως δεν τα βρήκαν στην αμοιβή, αλλά δεν μπορεί ούτε αυτός ούτε η παραγωγή να το παραδεχτούν. Αφήστε που κάποιοι επέμεναν από την αρχή να μην μπει καθόλου…

blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->