Αδιανόητη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Master Chef! «Επί δύο χρόνια ζούσα σε σκηνή στο δάσος γιατί...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/3/18

Αδιανόητη αποκάλυψη από πρώην παίκτη του Master Chef! «Επί δύο χρόνια ζούσα σε σκηνή στο δάσος γιατί...»Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε πρώην παίκτης του Master Chef!

O ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο TV ΕΘΝΟΣ και, μεταξύ άλλων, μίλησε  για τα δύο χρόνια που ζούσε σε μια σκηνή στο δάσος!


Συγκεκριμένα ο Μάριος Βραχάτης είπε:


"Ήμουν 14, είχα καλή δουλειά και νοίκιαζα σπίτι στον Κορυδαλλό. Αλλά μέσα μου δεν ήμουν καλά. Οπότε τα παράτησα όλα και επέστρεψα στο μοναστήρι, εκεί που ήξερα ότι με αγαπούν. Για την ακρίβεια στο δάσος δίπλα στο μοναστήρι, δεν ήθελα να μείνω στον ξενώνα της Μονής. Επί δύο χρόνια ζούσα σε μια σκηνή. Το πρωί βουτούσα στη θάλασσα, μάζευα όστρακα και αχινούς και τα πουλούσα στις ταβέρνες. Τα απογεύματα βοηθούσα τις καλόγριες. Είχα απλώσει μάλιστα για ασφάλεια ένα δίχτυ γύρω από τη σκηνή, αφήνοντας μόνο μια είσοδο, και έναν αυτοσχέδιο συναγερμό με τενεκεδάκια τυλιγμένα σε μια πετονιά μπας και έρθει κανένας το βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι απορώ με τον εαυτό μου. Τώρα θα φοβόμουν να πάω να μείνω ξανά εκεί"!


youweekly.gr

Post Top Ad


-->