ΒΙΝΤΕΟ: «Σας εκλιπαρώ βοηθήστε μας» - Κραυγή απόγνωσης από φιλόζωη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/3/18

ΒΙΝΤΕΟ: «Σας εκλιπαρώ βοηθήστε μας» - Κραυγή απόγνωσης από φιλόζωηΜε δάκρυα στα μάτια η υπεύθυνη καταφυγίου ζώων στη Λευκωσία κάνει έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί  το καταφύγιο, μιας και οι ανάγκες είναι τεράστιες και το καταφύγιο είναι υπερπλήρες από άστεγα μικρά ζώα.

Η Νάντια Νικολάου Θεοδώρου, υπεύθυνη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Hope for Homeless Cyprus που βρίσκεται στους Αγίους Τριμιθιάς στη Λευκωσία, σε βίντεο- ανάρτηση της κατηγορεί το κράτος για αδιαφορία ενώ, αναφέρει πως τα ζώα έχουν ανάγκη από κουβέρτες, χαλιά και τροφές.«Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι τα μικρά σκυλάκια που έχουν βρεθεί σε άθλια κατάσταση και χρειάζονται πολύ περισσότερα από τροφή. Έχουν βρεθεί σε άθλια κατάσταση, με τσιμπούρια και υποσιτισμένα. Χρειαζόμαστε βοήθεια για τους εμβολιασμούς  και τις θεραπείες του», αναφέρει η ίδια.

Σε ερώτηση γιατί δεν συνεργάζεται με το Κράτος ή με τους Δήμους ανέφερε πως: «Για να συνεργαστούμε με τους Δήμους πρέπει να δεχθούμε τις θανατώσεις ζώων, κάτι που μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Είναι πολλές οι φορές που ακούσαμε πως θα θανατώσουν σκυλάκια και πήγαμε αμέσως να τα πάρουμε. Όχι μόνο δεν μας βοηθάει το Κράτος σε αυτή μας την προσπάθεια αλλά αντιθέτως, μέχρι τον Απρίλιο πρέπει να πληρώσουμε το ποσόν των 370 ευρώ για την ονομασία μας ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός».

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Νάντια Νικολάου Θεοδώρου στο 96246262.

Δείτε το βίντεο στο chnews.com.cy:


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->