'Κούφανε' τον Τρύφωνος η Κύπρια ηθοποιός - Η σπόντα του για Ευριπίδου VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/3/18

'Κούφανε' τον Τρύφωνος η Κύπρια ηθοποιός - Η σπόντα του για Ευριπίδου VIDEOΠοια η ταλαντούχα ηθοποιός που κατάφερε να αφήσει άναυδο τον Τρύφωνος λέγοντας του ότι έχει κόρη 18 ετών, αλλά η ίδια δηλώνει 26χρονη.

Ο Τάσος Τρύφωνος και η ομάδα παραγωγής του "Πιο Αδύναμου Κρίκου'' τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας με ένα special επεισόδιο αποκλειστικά με επώνυμες Κύπριες.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (8/3) αναμετρήθηκαν η Θέκλα Πετρίδου, η Χριστίνα Λουκά, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Πολυξένη Σάββα, η Μαρία Παπακώστα, η Νίκη Δραγούμη και η Μαργαρίτα Αττάλα.Η Μαρία Παπακώστα ως ο πιο δυνατός κρίκος ή όπως χαριτολογώντας είπε η ίδια "Η πιο δυνατή κρίκα" μίλησε για την κόρη της, η οποία πριν από λίγες μέρες ενηλικιώθηκε.

Όταν ο Τάσος Τρύφωνος την ρώτησε την ηλικία της, αυτή του απάντησε με ευθύτητα και αμεσότητα 26, ουσιαστικά αφήνοντας άφωνο τον Τάσο, ο οποίος δεν γνώριζε ότι η 36χρονη Μαρία Παπακώστα είχε κόρη και μάλιστα ενήλικη.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ηθοποιός της πετυχημένης σειράς του ΡΙΚ "Καμώματα τζ' Αρώματα" δηλώνει 26, δικαιολογημένα, μιας και τόσο δείχνει...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->