Κλάμα. Τα νυχτοπερπατήματα του «Μάνατζερ Ράγκμπι» με… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/3/18

Κλάμα. Τα νυχτοπερπατήματα του «Μάνατζερ Ράγκμπι» με…Είναι γεγονός πως τον προσδιορισμό «Μάνατζερ Ράγκμπι» τον μάθαμε μέσα από την συμμετοχή του Πάνου Αργιανίδη στην ομάδα των μαχητών του «Survivor 1». Ο ίδiος μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, πήρε την αναγνωρισιμότητα που για χρόνια επιδίωκε μέσα από τη… δημοσιογραφία (Ναι, έκανε την πρακτική του στο Star). Δεν είναι κακό «παιδί». Είναι καθαρό «παιδί». Απλά είναι ματαιόδοξο «παιδί».


Τι σημαίνει αυτό; Θα σας το πω με παράδειγμα. Τώρα που τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν προς του νέους παίκτες του παιχνιδιού ο «μικρός Πανούλης» προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την δημοσιότητα που κέρδισε.


Όμως το κάνει με τον λάθος τρόπο. Χθες το βράδυ επισκέφτηκε γνωστό μαγαζί της Αθήνας φορώντας μπλουζάκι που έγραφε «Rugby Europe». Όντως ρε φίλε;;; Το μπλουζάκι σου θυμίζει το «Περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις».

Τουλάχιστον την επόμενη φορά βάλε κάτι που να αναβοσβήνει «Εγώ είμαι ο Πάνος του Survivor» ή έστω βάλε κάτι που να φωσφορίζει, μπας και δεν σε προσέξει κανείς… Πραγματικά όμως… Ελπίζουμε τουλάχιστον να κάνεις το μπανάκι σου και να μην μένεις άλουστος όπως στον Άγιο Δομίνικο…

Δείτε τις φωτογραφίες:


gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->