Κύπριος παρουσιαστής αποκαλύπτει την τελευταία επιθυμία της ζωής του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/3/18

Κύπριος παρουσιαστής αποκαλύπτει την τελευταία επιθυμία της ζωής τουΦέτος βρίσκεται στην εκπομπή του ΡΙΚ «Χωρίς αποσκευές», αλλά και στα παρασκήνια του «Dancing with the stars».

Ο ίδιος συμμετείχε στο χορευτικό σόου το 2010, ως διαγωνιζόμενος. Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος σχολίασε στη Real, την εμπειρία του στον διαγωνισμό:

 «Σίγουρα παραμένει µια γλυκιά ανάμνηση µε πολύωρες πρόβες και πολλή μουσική. ∆εν σου κρύβω ότι υπήρξαν φορές που ζορίστηκα και ήθελα να τα παρατήσω. Την ημέρα της αποχώρησής µου νομίζω ότι βαθιά µέσα µου είχα ευχηθεί να φύγω και έγινε. Φέτος που πήγα στο στούντιο για να κάνουμε τις πρόβες συγκινήθηκα».Ο δημοφιλής παρουσιαστής είναι γνωστός για το χιούμορ του, και δεν διστάζει ν’ αποκαλύψει τι θα ζητούσε ως τελευταία επιθυμία, αν αυτό χρειαζόταν:

«Να µου δώσουν την ευκαιρία να βγω live και να φωνάξω στον κόσμο να χαμογελά και να ζει το κάθε λεπτό, γιατί το δικό µου εκείνη τη στιγμή θα ήταν το τελευταίο. Θα έφευγα γεμάτος… Φυσικά είμαι happy στην καθημερινότητα µου και προσπαθώ όλο αυτό να το µεταφέρω και στους γύρω µου». Και πώς αντιδρά όταν ακούει ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις µε τη φετινή του τηλεοπτική εμφάνιση; «Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις είναι κάτι που αγαπώ στην παρουσίαση και φυσικά στο live πρόγραµµα, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης. What yοu see is what you get. Αν αυτό αρέσει στον κόσμο, µε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. ∆εν ξέρω αν είµαι ο καλύτερος, ξέρω σίγουρα ότι το κάνω µε πολλή αγάπη και ενθουσιασμό. Σε κάθε δουλειά βάζω το 100% του εαυτού µου. Αυτό που βλέπεις είναι αυθεντικό».
lifenewscy.com

Post Top Ad


-->