Κύπριος ηθοποιός αποχαιρετά με μια φωτογραφία τον Χρήστο Σιμαρδάνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/3/18

Κύπριος ηθοποιός αποχαιρετά με μια φωτογραφία τον Χρήστο Σιμαρδάνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΠαρόλο που η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσαν "κόπηκε" νωρίς, η επαφή τους ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί μια φιλία. 

Την είδηση του θανάτου του Χρήστου Σιμαρδάνη  έκανε γνωστή η Σεμίνα Διγενή και ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδας την Τρίτη, 13 Μαρτίου βυθίστηκε στο πένθος.

Πλήθος ηθοποιών αποχαιρέτησαν και διαδικτυακά την πιο ωραία φωνή της ελληνικής τηλεόρασης.
Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κυπριος ηθοποιός, Μιχάλης Σοφοκλέους, με τον οποίο συναντήθηκαν καλλιτεχνικά στην σειρά του Mega Κύπρου "Σημεία και Τέρατα".

Η σειρά λαμβανε χώρα στο περίφημο «στοιχειωμένο» ξενοδοχείο Βερεγγάρια, στον Πρόδρομο, με πρωταγωνιστές δυο φαντάσματα, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ τα γυρίσματά της, μιας και δεν είχε τα επιθυμητά νούμερα στον πίνακα της Nielsen.

Όπως έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram ο Μιχάλης Σοφοκλέους από την υπέροχη σειρά όπου πρωταγωνιστούσαν: "Στο καλό φίλε Χρήστο Σιμαρδάνη".
Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου έζησε μέχρι 6 ετών και σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

Έπαιξε σε αρκετές γνωστές σειρές, από το 1985 έως το 2013, μεταξύ των οποίων «Η ζωή του Αττίκ», «Πέτρινα χρόνια», «Η νταντά», «Λατρεμένοι μου γείτονες». Παράλληλα, έπαιξε και σε αρκετές ταινίες όπως «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο», «Ο Ηλίας του 16ου».

Χαρακτηριστική ήταν η φωνή του που συνόδευε πολλές παρουσιάσεις στο Mega, αλλά και διαφημίσεις.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

 tothemaonline.com

Post Top Ad


-->