Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει την αποβολή που βίωσε πριν τον ερχομό του παιδιού της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/3/18

Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει την αποβολή που βίωσε πριν τον ερχομό του παιδιού τηςH Κύπρια τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο λόγος για την Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία είναι πλέον μια γλυκιά μανούλα αφού έχει αποκτήσει έναν γιο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν εξαιτίας μιας αποβολής.

Η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας, δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει πώς βίωσε το δυσάρεστο αυτό γεγονός στην επόμενη εγκυμοσύνη της.


Στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματα της όταν αγκάλιασε για πρώτη φορά το παιδί της αλλά και για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επίσης αποκάλυψε εάν πρόκειται να παντρευτεί με τον σύντροφό της.

«Περάσαμε μια αποβολή αλλά αυτά συμβαίνουν, είναι ό,τι πιο σύνηθες, όπως και πολλά άλλα πράγματα. Ευτυχώς το περάσαμε και αυτό, εμπειρία ζωής είναι όλα. Μάλιστα, στην τωρινή μου εγκυμοσύνη δεν είχα καμία φοβία. Δηλαδή, είχα τόσο ισχυρή πεποίθηση ότι το μωράκι μου θα είναι μια χαρά και του μίλαγα κιόλας… Του έλεγα δεν θα πάθεις τίποτα, όλα θα είναι μια χαρά.

Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο που κάποια στιγμή θα γίνει. Έχει γίνει σύμφωνο συμβίωσης και τέλη Μάη θα γίνει η βάφτιση. Θα το ονομάσουμε Χρήστος, το όνομα τους ενός παππού. Πήρα κιλά αλλά ξέρω να ντύνομαι. Πήρα 23 κιλά αλλά έχασα τα 17».tothemaonline.com

Post Top Ad


-->