Η Μαριέλλα Σαββίδου δηλώνει Σαλονικιά – Ποιος ο λόγος; (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/3/18

Η Μαριέλλα Σαββίδου δηλώνει Σαλονικιά – Ποιος ο λόγος; (ΦΩΤΟ)Η Κύπρια ηθοποιός άφησε για λίγο την Αθήνα και ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να μιλήσει στη Νατάσσα Γεωργίου και στο περιοδικό HELLO!

Η αγαπημένη ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia!» δίπλα στην Δέσποινα Βανδή, όπου έχουν τρομερή επιτυχία. Η ίδια στη συνέντευξή της, μίλησε για τη δουλειά της, τις ευαισθησίες της.

Η Μαριέλλα Σαββίδου μίλησε με παράνο για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα, δηλώνοντας:

 

«Σίγουρα, επικρατεί μια δύσκολη κατάσταση στον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί άνεργοι, πολλοί άνθρωποι που δεν πληρώνονται. Είμαι και στεναχωρημένη για το τι συνέβη στο Mega Ελλάδος, γιατί αυτό ήταν το κανάλι που με ανέδειξε. Δυστυχώς, ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ότι πέραν από εμάς, που είμαστε μπροστά από την κάμερα, υπάρχουν εκατοντάδες άτομα πίσω από τις κάμερες, που αναλαμβάνουν να βγαίνουμε εμείς κουκλίτσες, με σωστό συντονισμό, με φωτισμό, με κείμενα. Μακάρι να βρεθούν λύσεις. Το εύχομαι ολόψυχα. Καλά να είμαστε όλοι, να υπάρχουν δουλειές, να εξελίσσονται τα πράγματα, γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη».
Όσο για το αν ένιωσε ποτέ μόνη στην Ελλάδα, όπου ζει τα τελευταία χρόνια απάντησε:

«Δεν ένιωσα καθόλου μόνη μου. Έχω και μια μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, που είναι πολύ όμορφη. Όλα αυτά που βίωσα και βιώνω, μου έτυχαν σε μία περίοδο που δεν ήμουν ένα ανώριμο μωρό και μπορούσα να τα διαχειριστώ. Τώρα στη Θεσσαλονίκη, περπατώ στο δρόμο, με πλησιάζει ο κόσμος και μου μιλά για την Εθνική Ελλάδος και για το μιούζικαλ. Είναι τόσο φανταστικοί άνθρωποι, φιλόξενοι, ανοικτόκαρδοι, με έχουν σκλαβώσει. Αυτό το διάστημα, δηλώνω Σαλονικιά! (Γέλια)».

lifenewscy.com

Post Top Ad


-->