Μποτρίνι στον πιο γλυκό παίκτη του Hell’s Kitchen: «Βγάλε @ρχ…δια για να πάει μπροστά η ομάδα» (Video) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/3/18

Μποτρίνι στον πιο γλυκό παίκτη του Hell’s Kitchen: «Βγάλε @ρχ…δια για να πάει μπροστά η ομάδα» (Video)Η Μπλε ομάδα των αντρών είχε χάσει από την Κόκκινη των γυναικών και οι παίκτες είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι και βρίσκονταν μπροστά στον Έκτορα Μποτρίνι εξηγώντας τις ψήφους τους.

O σεφ ρωτούσε ξεχωριστά όλους τους παίκτες για να αιτιολογήσουν τις ψήφους τους μέχρι που έφτασε στον Κωνσταντίνο.Ο τροφαντούλης και πολύ αστείος Κωνσταντίνος που από την πρώτη εκπομπή είχε δείξει ότι αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ, ανέφερε τον παίκτη που ψήφισε και συμπλήρωσε ότι το έκανε γιατί ο παίκτης δεν είχε άλλες ψήφους.

Όταν ο Έκτορας Μποτρίνι του ζήτησε να δικαιολογήσει την κίνησή του, ο Κωνσταντίνος τόνισε ότι ψήφισε κάποιον που δε θα αλλοίωνε την μέχρι τότε διαμορφωθείσα ψηφοφορία κατά την οποία είχαν ξεχωρίσει οι τρεις υποψήφιοι.

Ο παρουσιαστής και αρχισέφ τότε ξέσπασε στον Κωνσταντίνο λέγοντάς του: «Η ουδετερότητα για μένα είναι ανωμαλία. Βγάλε τα @ρχ… δια για να πάει μπροστά η ομάδα», με τον παίκτη να δέχεται στωικά όσα άκουσε.
ladytimes.com.cyPost Top Ad


-->