Ελένη Φουρέιρα: "Για μένα η Κύπρος είναι τρίτη πατρίδα!" - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/3/18

Ελένη Φουρέιρα: "Για μένα η Κύπρος είναι τρίτη πατρίδα!"


Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της “Eurovision” στη Λευκωσία.

Σημαιάκια της Κύπρου που κυμάτιζαν ψηλά, υπό τον ήχο του “Fuego”, μας ταξίδεψαν χθες βράδυ, 6 Μαρτίου, στη Λισσαβόνα και μας έδωσαν μία μικρή γεύση για το τι θα ζήσουμε στις 8 Μαϊου, στο  Altice Arena.

Η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision, Ελένη Φουρέιρα, έβαλε φωτιά στο Hilton Park στο cocktail party που διοργανώθηκε από το κρατικό κανάλι προς τιμήν της.

Η Ελένη Φουρέιρα τα μέλη του OGAE Κύπρου
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εκεί, ανάμεσά τους αρκετοί εκπρόσωποι των media, της showbiz του νησιού μας και εκπρόσωποι της Κύπρου στην Eurovision τα προηγούμενα χρόνια.


Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ η εκρηκτική τραγουδίστρια, εμφανίστηκε φορώντας μία εντυπωσιακή δημιουργία των NatarGeorgiou, παίρνοντας το μικρόφωνο θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη στο εγχείρημά της αυτό.

Η Ελένη Φουρέιρα, χαλαρή και ευδιάθετη, δήλωσε πως φέτος νιώθει πιο πλούσια σε συναισθήματα ενώ χαριτολογώντας αναφέρθηκε στο video clip επισημαίνοντας πως κάηκε ένα αυτοκίνητο για τις ανάγκες του.

Η εκπροσωπός μας στη Eurovision με το Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ, Μιχάλη Μαραθεύτη

Η ερμηνεύτρια υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και θα “τα σπάσει” στη σκηνή της Eurovision, ενώ εξομολογήθηκε πως για εκείνην η Κύπρος είναι σαν μία τρίτη πατρίδα.

Να τονίσουμε ότι την τραγουδίστρια περίμενε και μία τούρτα έκπληξη, καθώς σήμερα, 7 Μαρτίου έχει τα γενέθλιά της και δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει κάνοντας την αναμενόμενη ευχή, για την πορεία της στην Eurovision, λίγο πριν σβήσει το κεράκι της!

Η τραγουδίστρια σήμερα, 7 Μαρτίου γίνεται 31 ετών!

Όλα τα φλας και τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω της, με δεκάδες κάμερες να τη φωτογραφίζουν και να την απαθανατίζουν, γεγονός που είμαστε σίγουροι πως θα συμβεί και στην Eurovision, όπου η σκηνή αναμένεται να πάρει φωτιά και τους Ευρωπαίους να χορεύουν στους ρυθμούς του “Fuego”!

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->