Φωκάς Ευαγγελίνος: Στην Λευκωσία για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/3/18

Φωκάς Ευαγγελίνος: Στην Λευκωσία για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνουΗ τελική συνάντηση για τα βραβεία "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιας 2017"

Ο Φωκάς Ευαγγελινός και φέτος ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση αλλά και το concept των 13ων Μadame Figaro Awards που παρουσιάζει η Shiseido και που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου την Τρίτη 17 Απριλίου.Η τελική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο conference room της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. Σε δήλωση του ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε για την τελετή: "Τα Madame Figaro Αwards έχουν πλέον μπει στη ζωή μου σαν ένας όμορφος στόχος και ένα όμορφο μήνυμα που προσπαθώ με την καλλιτεχνική μου επιμέλεια να περάσω στα μάτια του κόσμου και να ευαισθητοποιήσουμε τις γυναίκες ότι σε όλα τα επίπεδα μπορούν να αφήνουν το αποτύπωμα τους στην εξέλιξη της κοινωνίας".

Την μεγάλη βραδιά θα παρουσιάσει ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας οι οποίοι και πέρσι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.


Ο Φωκάς Ευαγγελινός με το σκηνοθέτη της βραδιάς Μίλτο Χατζούλη, τη διευθύντρια του τμήματος περιοδικών του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Μαριλένα Ιεροδιακόνου και τη Γιόλα Φιλίππου, Product Manager της απονομής βραβειών Madame Figaro
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->