'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/3/18

'Έσταξε φαρμάκι' για το τραγούδι της Φουρέιρα - 'Είναι τραγουδίστρια του playback... 'VIDEOΟ συγκεκριμένος κύριος δεν είχε κάτι καλό να πει ούτε για την Ελένη Φουρέιρα, αλλά ούτε και για το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.


Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος πέρασε και από την Κύπρο ως κριτής σε reality και φιλανθρωπικά σόου και είναι γνωστός για την αυστηρή του κριτική.
Η εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και ο συνεργάτης της Αριστοτέλους, Χάρης Παπαθεοχάρους επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Νίκο Μουρατίδη και του ζήτησε την γνώμη του για το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, 'Fuego', με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό  διαγωνισμό τραγουδιού στην Λισαβόνα.


Ο Νίκος Μουρατίδης είπε μεν ότι είναι κατάλληλο για σόου, αλλά χαρακτήρισε την Φουρέιρα τραγουδίστρια του playback, το videoclip θεώρησε ότι ήταν επίδειξη ρούχων, μπανάνας και ανανά.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->