Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: «Καίνε» τον αγγειοχειρούργο οι καταθέσεις συναδέλφων του για την δολοφονία της μεσίτριας! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/3/18

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: «Καίνε» τον αγγειοχειρούργο οι καταθέσεις συναδέλφων του για την δολοφονία της μεσίτριας!


Ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον αγγειοχειρουργό, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2017 ήταν σήμερα η κατάθεση της διευθύντριας του Αναισθησιολογικού τμήματος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστήριξε η μάρτυρας ο γιατρός δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ντιάνα, ωστόσο τόνισε ότι δεν έπρεπε να χορηγήσει τις αναισθητικές ουσίες που έδωσε στην ασθενή χωρίς την παρουσία αναισθησιολόγου. Διαβάστε παρακάτω...

Η διευθύντρια του Αναισθησιολογικού υπογράμμισε ότι ο αγγειοχειρουργός δεν είχε τις γνώσεις για να χειριστεί αυτά τα φάρμακα και πως δεν έπρεπε καν να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Στο δικαστήριο κατέθεσε κι ένας ακόμα αγγειοχειρουργός του Ιπποκρατείου, ο οποίος τόνισε ότι δεν χρειάζεται η χορήγηση αυτών των αναισθητικών για τη συγκεκριμένη ιατρική πράξη που ήθελε να κάνει γιατρός στην 36χρονη ασθενή του.

Υπενθυμίζεται ότι η 36χρομη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών πήγε τον Απρίλιο του 2017 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία κατά των κιρσών που της είχε συστήσει ο αγγειοχειρουργός. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα ο γιατρός να κουβαλήσει τη γυναίκα σε ημιθανή κατάσταση έξω από το νοσοκομείο και να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στη Χαλκιδική, όπου πέταξε το άψυχο κορμί της σε γκρεμό.


Στο μεταξύ είχε φροντίσε να της στείλει ένα μήνυμα, δήθεν ότι η άτυχη γυναίκα δεν πήγε στο ραντεβού τους, ώστε να φτιάξει ένα άλλοθι για τον εαυτό του.

Μετά από την ανεύρεση του άψυχου σώματος της 36χρονης η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του γιατρού, τον οποίο και συνέλαβε για τη δολοφονία της.

Πηγή: voria

Post Top Ad


-->