Το δείπνο της Ντίνας, το ραντεβού και το ταξίδι στην Τουρκία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/3/18

Το δείπνο της Ντίνας, το ραντεβού και το ταξίδι στην ΤουρκίαΗ επιχείρηση «Καθαρά χέρια – Ντίνα Σπυροπούλου» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στις τηλεοπτικές κάμερες. Το νέο καλό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης, η καλή νεράιδα που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο με έκδηλη συγκίνηση περιέγραψε το καρμικό ραντεβού που είχε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πρόσωπο από την παραγωγή του Survivor και που τις άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή για να πει το «ναι» και να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

 Οι δικές μου πληροφορίες είναι βέβαια διαφορετικές και μπορείτε να ανατρέξετε και στις παλαιότερες αναρτήσεις μου. Η Ντίνα τουλάχιστον δεκαπέντε μέρες πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι περιπέτειας του Σκάϊ είχε πει το «ναι» παίρνοντας συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για την συνέχεια.


 Για τις διαβεβαιώσεις αυτές μαθαίνω πως ίσως και την επόμενη εβδομάδα πετάξει για Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συναντηθεί με τον Τούρκο καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι προκειμένου να οριστικοποιήσουν την συμφωνία τους για την επόμενη σεζόν. Ίσως και να υπογράψουν συμφωτικό για την παρουσίαση του «My style rocks» αν και κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσύμφωνο πριν η Ντίνα φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Χθες το βράδυ το «καλό κορίτσι» της ελληνικής τηλεόρασης έφαγε μαζί με τον πρώην συμπαίκτη της Γιάννη Δριμωνάκο.

gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->