Δυο Κύπριες στις κουζίνες του Hell’s kitchen (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/3/18

Δυο Κύπριες στις κουζίνες του Hell’s kitchen (ΦΩΤΟ)Είκοσι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν μέρος στο Hell’s kitchen. Δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες.


Επαγγελματίες, με πάθος για τη μαγειρική, θα πρέπει να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους, με στόχο το έπαθλο και τη θέση στο εστιατόριο του Μποτρίνι. Ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι εκεί για να τους καθοδηγεί και να τους κρίνει. Όποιος αντέξει να μαγειρέψει στην κουζίνα του θα πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο στόχο. Ποιος θα τα καταφέρει;


Στο Hell’s kitchen θα διαγωνιστούν και δυο Κύπριες, η Παναγιώτα Ιωάννου και η Μαρία Παρπέρη.
Η Παναγιώτα Ιωάννου είναι 18 ετών, είναι μαγείρισσα και έχει προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία και ζαχαροπλαστεία της Κύπρου. Δούλεψε δυο μήνες σε εστιατόριο και ξενοδοχείο στη Γερμανία. Είναι απόφοιτος Ξενοδοχειακής Σχολής της Λεμεσού, ενώ σπουδάζει στο Kes College στη Λευκωσία στον κλάδο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Η ίδια καμαρώνει για τα πτυχία, τα βραβεία από γαστρονομικές εκθέσεις και τις συμμετοχές της σε διάφορα σεμινάρια. Από 9 ετών, έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική. Οι γονείς της την στήριξαν όταν διαπίστωσαν το ταλέντο της. Στο σπίτι της έχει δημιουργήσει ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής όπου ετοιμάζει τούρτες. Ασχολείται επαγγελματικά και  με το χορό. Διδάσκει σε σχολή, μαθήματα οριεντάλ. Οι γονείς της έχουν αντιπροσωπεία μηχανών μεγάλου κυβισμού στην Κύπρο. Η ίδια έκανε πρωταθλητισμό σε αγώνες motocross από 6 έως 11 ετών και έχει κατακτήσει αρκετά βραβεία. Έχει μια αδερφή 8 ετών και έναν αδερφό 16, ο οποίος κατεβαίνει κι αυτός σε αγώνες motocross στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστρία. Νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση, δηλώνει δυναμική και ευαίσθητη ταυτόχρονα.
Η Μαρία Παρπέρη, είναι 21 ετών, μαγείρισσα, και είναι υπεύθυνη κουζίνας σε ρεμπετάδικο στην Κύπρου. Έχει 6 χρόνια προϋπηρεσία σε Κύπρο και Εξωτερικό, ενώ έχει ήδη συνεργαστεί με τον chef Νίκο Καραθάνο και τον Βασίλη Καλλίδη. Η μαγειρική είναι η ζωή της και της αρέσει η πίεση στη δουλειά. Είναι απόφοιτη της Ξενοδοχειακής σχολής Λεμεσού και του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου. Σπουδάζει στο ΚΕΣ College στη Λευκωσία.


Υπήρξε αθλήτρια με διακρίσεις στα μαθητικά της χρόνια. Στην ηλικία των 14 ετών έπαιζε μπάσκετ σε Κυπριακή ομάδα ενώ έκανε και στίβο. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πένταθλο και την τρίτη θέση στο ακόντιο. Συμμετείχε στη θεατρική ομάδα του σχολείου της και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι ενώ παίζει κιθάρα. Της αρέσει η ταχύτητα και οι μηχανές μεγάλου κυβισμού.  Μετά  το γυμνάσιο, σπούδασε σε ξενοδοχειακή σχολή της Λεμεσού.


Έκανε πρακτική εξάσκηση για ένα μήνα στην Ιταλία. Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Το 2013 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ψαριού. Στα δεκαπέντε της έγινε βοηθός σούσι σεφ και αργότερα έστηνε μενού σούσι σε διάφορα εστιατόρια λόγω πείρας. Στο σώμα της έχει piercing και  τατουάζ, σχετικά με τις μεγάλες της αγάπες, τη μαγειρική και τη μουσική. Εκφράζει τα συναισθήματά της κάνοντας αλλαγές στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της. Δηλώνει εργασιομανής και κοινωνική.
lifenewscy.com

Post Top Ad


-->