Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν ακούσουν τα δικά μου τα παιδιά ότι θα χωρίσω από τον πατέρα τους θα...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/3/18

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αν ακούσουν τα δικά μου τα παιδιά ότι θα χωρίσω από τον πατέρα τους θα...»


Tον απόλυτο εφιάλτη ζούσαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι που έφυγαν από το σπίτι τους την Δευτέρα 12 Μαρτίου όπως καταγγέλλουν οι ίδιες.

Οι δύο αδελφές δέχονταν σχεδόν καθημερινά λεκτική βία -με αισχρούς χαρακτηρισμούς- αλλά και σωματική και από τους δύο γονείς τους. Προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν με μαχαίρι, αλυσοπρίονο και χάπια, σύμφωνα με πληροφορίες! Διαβάστε παρακάτω...

Η μητέρα των κοριτσιών βρέθηκε καλεσμένη, το απόγευμα της Δευτέρας, στην εκπομπή της Τατιάνς Στεφανίδου και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια την ρώτησε: "Σου είχαν πει τα παιδιά: "Μαμά, πάμε να φύγουμε";" κι εκείνη της απάντησε: "Ναι, μου το είχαν πει επειδή τσακωνόμασταν..."

Τότε, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: "Δεν είναι επειδή τσακωνόμαστε. Κι εγώ τσακώνομαι με τον άντρα μου και τα παιδιά μου, όταν τσακώνομαι, μου λένε: "Μη τσακώνεσαι, δεν θέλουμε να ακούμε τσακωμούς", όχι να φύγουν. Αν ακούσουν τα δικά μου τα παιδιά ότι θα χωρίσω από τον πατέρα τους, θα τρελαθούν...". Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly

Post Top Ad


-->