Βίντεο. Το παρτάκι της Φουρέιρα στην Κύπρο και το μεγάλο άγχος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/3/18

Βίντεο. Το παρτάκι της Φουρέιρα στην Κύπρο και το μεγάλο άγχοςΗ επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού «Fuego» όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έγινε χθες βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο, για τους Κύπριους δημοσιογράφους. Η Νίτσα η Φουρέϊρα στα καλύτερα της, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε το ΡΙΚ αλλά και τους Κύπριους που την δέχτηκαν.

Ωστόσο δεν δίστασε να αποκαλύψει το μεγάλο άγχος της. Ποιο ήταν αυτό; Η αποδοχή από τον κόσμο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το ΡΙΚ, ευχαριστώ πάρα πολύ την Κύπρο και όλο τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπήσω την Κύπρο φέτος. Για μένα ήταν ένα μεγάλο άγχος αυτό γιατί λέω κάποιοι θα πούνε «γιατί να εκπροσωπήσει την Κύπρο». Για μένα η Κύπρος έγινε μια τρίτη πατρίδα και σας ευχαριστώ. Νιώθω πιο πλούσια φέτος σε συναισθήματα» είπε χαρακτηριστικά.Επιπλέον,  οι διοργανωτές της βραδιάς ετοίμασαν και μια τάχα μου δήθεν έκπληξη για το κορίτσι με τις 4 πατρίδες. Ας μην ξεχνάμε και το Μεξικό ε; Σήμερα έχει τα γενέθλια της και της είχαν μια τούρτα έκπληξη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο πριν σβήσει το κεράκι της έβαλε το σταυρό της και είπε «Ξέρετε τι θα ευχηθώ, δεν χρειάζεται να το πω».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η ίδια συνέχισε την βραδιά της σε Κυπριακή ταβέρνα, παρέα με τον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος, τον Μιχάλη Μαραθεύτη, την αρχηγό της Κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, τον σκηνοθέτη Κλείτο Κλείτου, τον Γιώργο Αρσενάκο, και τον Ανδρέα Βασιλείου.
Όπως θα δείτε βίντεο η ίδια τρώει το χαλούμι και την σεφταλιά σαν να μην υπάρχει αύριο…
blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->