Ασυγκράτητος ο Δώρος με την Αθηνά - Έξαλλη μαζί τους η Μπακοδήμου - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/3/18

Ασυγκράτητος ο Δώρος με την Αθηνά - Έξαλλη μαζί τους η Μπακοδήμου - VIDEOΟ Δώρος και η Αθηνά, κλείνουν τα μικρόφωνα τους για να μην ακούγονται όσα λένε στο τηλεοπτικό κοινό, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να εκνευρίζεται μαζί τους.


Ο Δώρος και η Αθηνά είναι το ζευγάρι που Power of Love που δεν αντέχει μακριά ο ένας απ' τον άλλον! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κάθε φορά που οι δυο τους βρίσκονται , να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται.


Έντονη είναι η χημεία των δύο παικτών οι οποίοι αδιαφορούν για τα βλέμματα των γύρω και ζουν τον έρωτα τους. Ο Δώρος και η Αθηνά αν δεν ήταν οι κάμερες θα μπορούσαν ήδη να είχαν εκφραστεί πιο έντονα ο ένας στον άλλον.
Πάντως, οι δύο παίκτες, ΄έφαγαν' πένταλτι με την Μαρία Μπακοδήμου να τους προειδοποιεί να ακολουθούν τους κανόνες τους παιχνιδιού, διότι οι δύο τους, κλείνουν τα μικρόφωνα τους όταν συνομιλούν, για να μην ακούει ο κόσμος τι λένε.


Συγκεκριμένα, η Αθηνά είπε ότι ήθελε να μοιραστεί με τον Δώρο κάποια προσωπικά της ζητήματα, με την παρουσιάστρια να την αδειάζει δημοσίως λέγοντας πως αν επιθυμεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένει να τελειώσει το παιχνίδι.
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->