Ανείπωτη θλίψη στις κηδείες των παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη φονική πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/3/18

Ανείπωτη θλίψη στις κηδείες των παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη φονική πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ


Σε συλλήψεις προχώρησαν οι ρωσικές Αρχές για τη φονική πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στο Κεμέροβο που στοίχισε τη ζωή σε 64 ανθρώπους.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή να διενεργηθούν έλεγχοι που αφορούν την ασφάλεια των επισκεπτών σε όλα τα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα της χώρας Με εντολή δικαστηρίου του Κεμέροβο, τέθηκε υπό κράτηση για διάστημα δύο μηνών η Ναυνιέζντα Σουντενόκ, που είναι μισθωτής του εμπορικού κέντρου «Zimnaya vishnya», με την κατηγορία ότι παρείχε πλημμελείς υπηρεσίες ως προς την ασφάλεια του κέντρου. Διαβάστε παρακάτω...

Επίσης, τέθηκε υπό κράτηση έως τις 25 Μαΐου του 2018 ο φύλακας του κέντρου Σεργκέι Αντιούσιν που εργάζονταν για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, ο οποίος σύμφωνα με την εκδοχή της ανάκρισης δεν έθεσε σε λειτουργία τον συναγερμό προειδοποίησης πυρκαγιάς.

Ανείπωτη ήταν η θλίψη στις κηδείες δεκάδων παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο από την πύρινη λαίλαπα. Πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρας, αφήνουν λουλούδια, κεράκια και μηνύματα στη μνήμη των 64 θυμάτων.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

enikos.gr

Post Top Ad


-->