5η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 46χρονης που φέρεται να κατασπαράχθηκε από ρoτβάιλερ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/3/18

5η νεκροτομή στη σορό της άτυχης 46χρονης που φέρεται να κατασπαράχθηκε από ρoτβάιλερΕκ νέου στη δικαιοσύνη ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων – Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια – Παραμένουν άφαντα τα δύο ρότβαϊλερ και το ένα κυνηγετικό όπλο – Φθάνει από την Αθήνα ιατροδικαστής για να διενεργηθεί 5η νεκροτομή επί της σορού της – Για εξετάσεις στάλθηκε το κουφάρι του ροτβάιλερ που εντοπίστηκε νεκρό σε χωράφι

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου από αμέλεια βρίσκεται ο 27χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού, κοντά στο οποίο σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση των σκυλιών Ρότβαϊλερ με θύμα την 46χρονη Βουλγάρα Πετρούνα Μίλχοβα.

Ο 27χρονος προσάγεται εκ νέου σήμερα ενώπιων του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για να ζητηθεί η παραπομπή του σε απευθείας δίκη ενώπιων του μονίμου κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Η Κατηγορούσα Αρχή αναμένεται να ζητήσει την κράτηση του μέχρι την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας ενώπιων του Κακουργιοδικείου.Σε σχέση με την υπόθεση αυτή η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί δυο σκυλιά ράτσας Ρότβαϊλερ που δεν εντοπίστηκαν στα υποστατικά του 27χρονου μετά την επίθεση που δέχτηκε η Βουλγάρα καθώς και ένα από τα 4 κυνηγητικά όπλα που κατέχει ο πατέρας του.

Την περασμένη Παρασκευή μετά από πληροφορίες η αστυνομία εντόπισε σε χωράφι στην Αναρίτα ένα νεκρό Ρότβαϊλερ. Το νεκρό ζώο ήταν  σε κατάσταση τυμπανισμού. Όπως διαπιστώθηκε το σκυλί θανατώθηκε με κυνηγητικό όπλο αφού εντοπίστηκαν σφαιρίδια στο κεφάλι του.

Το κουφάρι του ζώου παρελήφθη και στάλθηκε στην Λευκωσία προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν συνδέεται με την επίθεση που δέχθηκε από παρόμοια σκυλιά η άτυχη Πετρούνα Μίλκοβα.

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται στην Κύπρο από την Αθήνα η καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιωτοπούλου προκειμένου να διενεργήσει και πέμπτη νεκροτομή στη σωρό της άτυχης Βουλγάρας.


cyprustimes.com

Post Top Ad


-->