Έκτακτο. Ο 18ος ανακριτής… το πόρισμα για την Δώρα και ο μεγαλοδικηγόρος - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/3/18

Έκτακτο. Ο 18ος ανακριτής… το πόρισμα για την Δώρα και ο μεγαλοδικηγόροςΟλοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η ανακριτική διαδικασία και η έρευνα ενός πολύ δραστήριου δικαστικού λειτουργού-του 18ου τακτικού ανακριτή-για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής απέστειλε τον φάκελο στο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο σύμφωνα με τον νόμο θα αποφανθεί για το αν θα κάτσει στο σκαμνί ο Σοροπίδης μόνος ή με “παρέα”.


Κι αυτό θα εξαρτηθεί απο τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού που βρέθηκε στα νύχια αλλά και στα αντικείμενα της άτυχης Δώρας.

Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως παρά τις συμπληρωματικές καταθέσεις του κατηγορούμενου, στις οποίες είχε κατονομάσει έναν εν ενεργεία αστυνομικό και έναν μεγαλοδικηγόρο, ο ανακριτής δεν πείστηκε. Κι αυτό διότι μέσα από την ερευνά του φάνηκε πως τα πρόσωπα που κατονόμασε δεν είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ταυτοποιηθεί το DNA που βρέθηκε στη Δώρα με κάποιον ή κάποιους σεσημασμένους, τότε μαζί με τον Σοροπίδη θα καθίσουν κι άλλοι στο εδώλιο του κατηγορουμένου…


gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->