Της έδωσαν εκρηκτικό κοκτέιλ χαπιών και αλκοόλ και την δολοφόνησαν! Βόμβα από τις εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη! (video) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/2/18

Της έδωσαν εκρηκτικό κοκτέιλ χαπιών και αλκοόλ και την δολοφόνησαν! Βόμβα από τις εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη! (video)Φωτιά στις έρευνες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη έβαλαν οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες βγήκαν χθες το βράδυ.


Έδειξαν ότι η άτυχη γυναίκα εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα ενώ ήταν εν ζωή. Παράλληλα βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ αλλά και χαπιών. Η οικογένεια της όμως υποστηρίζει ότι κάποιοι τη δολοφόνησαν αφού πρώτα της έδωσαν το εκρηκτικό κοκτέιλ.


Φωτιά στις έρευνες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη έβαλαν οι τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες βγήκαν χθες το βράδυ.


Έδειξαν ότι η άτυχη γυναίκα εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα ενώ ήταν εν ζωή. Παράλληλα βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ αλλά και χαπιών. Η οικογένεια της όμως υποστηρίζει ότι κάποιοι τη δολοφόνησαν αφού πρώτα της έδωσαν το εκρηκτικό κοκτέιλ.


Στις τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη βρέθηκε αιμοσφαιρίνη άνω του 60, που σημαίνει ότι η άτυχη γυναίκα εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα και δηλητηριάστηκε ενώ ήταν ακόμα εν ζωή. Επίσης βρέθηκε αλκοόλ σε ποσοστό 0.40 που ισοδυναμεί με ένα ποτήρι κρασί και ουσία που παραπέμπει σε αντικαταθλιπτικά χάπια.


«Η Ειρήνη ήταν ένα άτομο που δεν κατανάλωνε καθόλου μα καθόλου αλκοόλ, εκ φιλοσοφίας», λέει ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.


Όπως υποστηρίζει ο ξάδερφος της 44χρονης, η Ειρήνη δεν υπήρχε περίπτωση να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Αν είχε η ίδια πρόβλημα θα ερχόταν σε μένα. Είδατε εκείνο το βίντεο των Χριστουγέννων, είδατε έναν άνθρωπο να είναι καταθλιπτικός;»

Το μυστήριο με τα αντικαταθλιπτικά χάπι στο βιβλιάριο της ΕιρήνηςΑπό τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι στις 27 Νοεμβρίου συνταγογραφήθηκαν στο ΑΜΚΑ της δυο κουτιά αντικαταθλιπτικών χαπιών από γιατρό που δεν είναι όμως ψυχίατρος. Η συνταγή όμως εκτελέστηκε 2 ημέρες μετά στις 29 Νοεμβρίου. Χρησιμοποίησαν το ΑΜΚΑ της για να λογαριασμό άλλου ή ήθελαν να φανεί ότι έπαιρνε αντικαταθλιπτικά για να φανεί ως αυτοκτονία;


«Είναι διαφορετικό να λέμε ότι κάποιος χορήγησε σε ένα άτομο μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων οπότε αυτό το άτομο δεν είχε τις αισθήσεις του, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», λέει ο Γρηγόρης Λέων, Πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.


«Είχε αντίληψη η συγχωρεμένη την ώρα που καιγόταν ζωντανή; Ή μήπως η αντίληψη της είχε μειωθεί και είχε καμφθεί πλήρως με την λήψη ακουσίως κάποιων άλλων σκευασμάτων;», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.Πηγή: athensmagazine.gr

Post Top Ad


-->