Το αβέβαιο τηλεοπτικό μέλλον της Τζώρτζιας Παναγή και το μανιτάρι - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/2/18

Το αβέβαιο τηλεοπτικό μέλλον της Τζώρτζιας Παναγή και το μανιτάριΔυναμική επιστροφή έκανε η Τζώρτζια Παναγή μέσα από την εκπομπή του Alpha Κύπρου "Cup of Joy", αφού κατάφερε να συμμετάσχει σε μια εκπομπή με ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.


Ωστόσο, σύμφωνα με το TvCapuccino, το μέλλον της εκπομπής κρίνεται αβέβαιο, αφού εξαφανίστηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα με αποτέλεσμα να αγνοείται η τύχη της.


Πριν μερικές βδομάδες την είδαμε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, και όχι της Αριστοτέλους και στον Alpha Κύπρου, να παρουσιάζει το μανιτάρι που βρήκε ο πατέρας της, με το οποίο θα διεκδικούσε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness.Όταν την ακούσαμε να μιλά για τα προσωπικά της στην Ευριπίδου ήμασταν βέβαιοι ότι κάτι τρέχει με τα επαγγελματικά της... μιας και η Τζώρτζια τηρεί σαν ευαγγέλιο το γνωμικό ''τα εν οίκω μη εν δήμω''.


Για να μπορέσει να επιστρέψει η εκπομπή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα πρέπει να βρεθούν οι χορηγοί, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.


Η απόφαση για επιστροφή της δεν εξαρτάται από το κανάλι, αλλά από την εταιρεία παραγωγής που την ετοιμάζει, η οποία φαίνεται να... φορτώθηκε πολλά στην πλάτη της, αφού είναι υπεύθυνη και για το ''Dot" του ΣΚΑΪ.


Οι τελικές αποφάσεις για το επαγγλεματικό μέλλον της εκπομπής, κατά συνέπεια και της Τζώρτζιας Παναγή θα ληφθούν στις αρχές Μαρτίου.  
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->