ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Οδηγός ο Μαρίνος Κωνσταντίνου - ΦΩΤΟ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/2/18

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή - Οδηγός ο Μαρίνος Κωνσταντίνου - ΦΩΤΟΟλοκληρώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/02) η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών των δυο άτυχων νέων που ξεψυχήσαν στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής (11/01) στην Λεωφόρο Ομονοίας στην Λεμεσό.


Την νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών του άτυχου Μαρίνου Κωσταντίνου και του Νικόλα Πέρικου διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.


Σύμφωνα με δηλώσεις του στο ThemaOnline, 'οι δυο νέοι έφεραν κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων'.


Σε ερώτηση μας για δηλώσεις που έγιναν σε προγενέστερο στάδιο περί σοβαρών τραυμάτων των άτυχων νέων στο κεφάλι, ο κ. Σοφοκλέους δεν θέλησε να αναφέρει περισσότερες λεπτομέριες για τα ευρήματα του.Θυμίζουμε πως οι δυο νέοι είχαν φύγει από νυκτερινό γλέντι. Ο Μαρίνος και ο Νικόλας, δυστυχώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, γεγονός που ίσως αποτέλεσε και τον σημαντικότερο παράγοντα που έφερε την τραγωδία, αφού τα χτυπήματα τους είναι κυρίως στο κεφάλι.


Όπως δήλωσε στη σκηνή του νέου θανατηφόρου, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, "γύρω στη 1.40, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία οδηγείτο σε κύρια οδική αρτηρία της πόλης,  φαίνεται ότι ξέφυγε της πορείας της με αποτέλεσμα να ανατραπεί στην άσφαλτο και οι δυο επιβαίνοντες να τραυματιστούν θανάσιμα".Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μετά από έρευνες της Τροχαίας Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι οδηγός της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας ήταν ο 20χρονος Μαρίνος Κωσταντίνου, ενώ διαφάνηκε πως είχε αναπτύξει ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. Να αναφέρουμε πως έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν τα δυο παλικάρια είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.Πηγή: tothemaonline.com

Post Top Ad


-->