Ειρήνη Κολιδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το Survivor - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/2/18

Ειρήνη Κολιδά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά το Survivor
 «Mου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας, που δεν είναι αμελητέα...»


Η Ειρήνη Κολιδά σε συνέντευξη της στο DownTown Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε στο Survivor, τους όρους που είχε υπογράψει στο συμβόλαιο και αποκάλυψε πως στη συνέχεια της παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας.

Πριν λίγο καιρό, έγραψες ένα post στο Facebook και καταφέρθηκες κατά της παραγωγής του «Survivor», λέγοντας πως «η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή εάν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Εάν πονάω και πώς τα βγάζω πέρα. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου έχει αφήσει μια πικρία..».


Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από αυτά που έγραψα τότε. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να διυλίζεται το θέμα και να δώσω συνέχεια. Ακόμη κι αυτό, τότε, το έγραψα επειδή τα μηνύματα που κόσμου ήταν πάρα πολλά. Ήθελαν μία απάντηση από εμένα και την έδωσα. Ήθελα να ξέρουν την αλήθεια μου.


Εγώ οφείλω, όμως, να σε ρωτήσω: Ισχύει πως η παραγωγή δεν έφερε καμία ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών κι αυτός ήταν ένας από τους όρους στο συμβόλαιό που υπογράψατε;


Θα σου πω κάτι και θα το αφήσουμε εκεί. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την οποία γνωρίζει. Εγώ είμαι γυμνάστρια. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε συμβολαιογράφος.
Πηγή: zappit.gr

Post Top Ad


-->