Η «σφαλιάρα» Καπουτζίδη σε Ζέτα. Το άδειασμα, οι «γέφυρες» και η «πόρτα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/2/18

Η «σφαλιάρα» Καπουτζίδη σε Ζέτα. Το άδειασμα, οι «γέφυρες» και η «πόρτα»Είναι κοινό μυστικό πως οι τίτλοι τέλους στην φιλία τους γράφτηκαν ένα με δύο χρόνια μετά το τέλος του «Παρά πέντε», αλλά κανείς απ’ τους δύο δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι’ αυτό. Μέχρι χθες βέβαια με την συνέντευξη ποταμό του Καπουτζίδη, στην οποία μίλησε για αχάριστους ανθρώπους από την ομάδα του «Παρά πέντε» και δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ και πως δε θέλει να έχει καμία επαφή. Και δεν έμεινε εκεί, πέταξε και τη βόμβα: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στο «Sunday live» ποτέ για δικούς μου προσωπικούς λόγους».

Το ρεπορτάζ μου λέει πως ο Γιώργος έχει ρίξει οριστικό άκυρο σε Μακρυπούλια και Κωνσταντινίδου εδώ και πολλά χρόνια. Και παρά τις προσπάθειες της Ζέτας κατά καιρούς να τον προσεγγίσει εκείνος είναι κάθετος.


Τρία χρόνια το προσπαθεί η παρουσιάστρια χωρίς ανταπόκριση. Και ναι του έγινε βολιδοσκόπηση να πάει καλεσμένος στο «Sunday» και έδωσε δημόσια την απάντηση. Μαθαίνω πως η Ζέτα σε μια πολύ δύσκολη γι’ αυτήν χρονική συγκυρία για τα επαγγελματικά της έγινε ράκος παρακολουθώντας την συνέντευξη του Καπουτζίδη.


Ε… κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει πως μετά το ρόλο της «Αμαλίας» πέρασε στην πρώτη γραμμή παρουσιαστριών και ηθοποιών καθώς μέχρι τότε υπήρχαν μόνο μικρά ρολάκια, συμμετοχές σε διαφημιστικά και η ταμπέλα στα περιοδικά «το κορίτσι του Ρέμου».blogs.gossip-tv.gr

Post Top Ad


-->